Barbara Bushin käsilaukku varastettiin – ei ryöstetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti George W. Bushin tytär Barbara joutui tiistaina Argentiinassa varkauden uhriksi paikallisessa ravintolassa. Häneltä nimittäin varastettiin käsilaukku ja sen mukaan kännnykkä ja muuta omaisuutta.

Joidenkin tietojen mukaan hänet olisi ryöstetty, mutta tiedot eivät pidä paikkaansa, sillä Barbara joutui vain varkauden uhriksi. Ryöstössä on aina kyse henkeen tai terveyteen kohdistuvasta uhasta, mistä tässä tapauksessa ei siis ollut kyse. Käsilaukku varastettiin Buenos Airesissa sijaitsevassa ravintolassa, kun Barbara oli laittanut laukkunsa lattialle pöydän alle ja poistui hetkeksi pöydästään, paikallinen La Nacion lehti uutisoi tänään.

24-vuotias Barbara työskentelee parhaillaan Unicef -järjestön työntekijänä, mutta häntä turvaamassa on protokollan mukaisesti Yhdysvaltojen Salaisen palvelun henkivartijoita. Heidän läsnäollessaan ryöstö olisi kaiken lisäksi käytännössä täysin mahdoton toteuttaa.