Big Brother kilpailijavalinnat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Big Brother -formaatin kilpailijavalinnat laajenevat jatkossa internetiin ainakin Britanniassa. Eilen Britanniassa julkistettiin tieto, jonka mukaan kilpailuun mukaan haluavien tulee tulevina vuosina siirtää kuvaamansa videoesittely televisiokanavan verkkosivustolle yleisön arvioitavaksi, Channel 4 kertoi.

Seuraavalle tuotantokaudelle nettiosallistujista otetaan mukaan ainakin yksi kilpailija, mutta jatkossa on mahdollista valita kaikki kisaajat nettivideoiden pohjalta. Verkkosivustolle lähetettävät videot ovat julkisia, ja kilpailijat valitaan videoiden saamien yleisöäänien perusteella.

– Uskomme, että suunnitelmamme avaa helpomman tavan Big Brother -valintoihin ja rohkaisee uusia ihmisiä hakemaan mukaan kilpailuun. Katsojat ovat ensimmäinen internetin parissa kasvanut sukupolvi, ja heidän sähköiset sosiaaliset verkkonsa ja henkilökohtainen sisällöntuotantonsa kasvavat käsittämättömän nopeasti, E4 -kanavan johtaja Danny Cohen kertoi.

Big Brother pyörii parhaillaan myös Suomen televisiossa.