Jamie Foxx lupasi hakata Seinfeld-tähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Jamie Foxx on raivoissaan näyttelijä Michael Richardsin viikon takaisesta rasistisesta purkauksesta. Seinfeld-sarjasta tuttu näyttelijä menetti malttinsa viime perjantaina kesken stand-up -keikan ja alkoi ladella rasistisia kommentteja paikallaolijoista mustista katsojista.

Richards on pyytänyt käytöstään anteeksi ja on palkannut itselleen terapeutin. Se ei kuitenkaan riitä Oscar-voittaja Jamie Foxxille, joka on luvannut vahingoittaa Kramerin roolissa tutuksi tullutta koomikkoa, mikäli he joskus kohtaavat.

– Kun tapaan hänet, se on siinä. En anna hänen päästä vähällä. Jos olisi ollut silloin yleisössä, olisin piessyt hänet. Hänen pitäisi ehkä hankkia oma saari jostain, sillä jos minä näen hänet niin…, Foxx lateli.