BUZZ! Sporttivisa (PS2)

Pelit · Stara.fi

Joulun lähestyessä myös BUZZ! -tietovisailusta tulee kauppoihin uusi versio. Tällä kertaa aiheena on urheilu, jonka ympäriltä on tehty peräti 4.000 kysymystä. Aivan heti samat kysymykset eivät toistu, mutta jo ensimmäisen illan aikana samoja kysymyksiä tulee uudelleen.

Kuten aikaisemmissakin osissa, myös nyt kysymysten painotus on aika lailla rapakon takana. Positiivisena yllätyksenä mukana on myös lajeista esimerkiksi mäkihyppy, formula ja ralli, joten suomalaisekin saavat vastailla ”omien lajiensa” kysymyksiin. Pelin puhekielenä on suomi, joten BUZZ! -illanvietossa viihtyvät myös perheen pienimmät urheilutietäjät. Pelissä on jälleen mukana myös uusia pelimuotoja, jotka tuovat osaltaan iloa pelikokemukseen.

Plussat

+ Studioisännän letkautukset

+ Suomenkielinen

+ Monipuoliset pelimuodot

Miinukset

– Kysymysten painotus ulkomailla

Pisteet 3/5