Singstar Legends (PS2)

Pelit · Stara.fi

Koko perheen karaokepeli Singstar on vakiinnuttanut asemansa koti-iltojen hauskuttajana. Uudessa Singstar Legends -pelissä ollaan nyt legendojen jalanjäljillä, kun mukana on klassikkokappaleita meiltä ja maailmalta. Klassikkokappaleen määritelmä on kuitenkin hieman hakusessa, sillä kotimaisista esimerkiksi Anssi Kelan Milla ja Indican Ikuinen Virta eivät mitenkään täytä klassikon tunnusmerkkejä.

Muilta osin biisilista on monipuolinen ja jopa loistava, sillä pelistä löytyy jokaiselle muutamia kappaleita, joita on suorastaan pakko päästä laulamaan. Nyt kotonakin voidaan huutaa klassikkolausahdus ”Vedä Paranoid!” Positiivisena yllätyksenä on Depeche Moden Enjoy The Silence. Perheen pienimpiä innostaa varmasti viisuvoittaja Lordin Hard Rock Hallelujah.

Legends tarjoaa koko Singstar -sarjan tähän mennessä parhaan biisilistan. Mukana ovat myös Aretha Franklin, Don Huonot, Eppu Normaali, HIM, J. Karjalainen & Mustat Lasit, John Lennon, Lynyrd Skynyrd, Madonna, Marvin Gaye, Neljä Ruusua, Nirvana, Pelle Miljoona, Pet Shop Boys, PMMP, Popeda, Sam Cooke, Samuli Edelmann & Sani, Suurlähettiläät, The Police, The Rasmus, The Righteous Brothers, Tina Turner, Whitney Houston ja tietenkin myös Yö loistavalla Joutsenlaulu -kappaleellaan.

Singstar Legends lienee sarjan viimeinen PS2-versio, sillä seuraava julkaisu taitaa olla jo PS3-tavaraa. Toivottavasti silloin konseptia on tarkistettu yleisemminkin, sillä tämä kattaus taitaa olla loppuun kaluttu mainion Legends -osan myötä.

Plussat

+ Sarjan paras biisilista

+ Loistavaa ajanvietettä

Miinukset

– Videot

Pisteet 4/5