Tekken : Dark Resurrection (PSP)

Pelit · Stara.fi

Konsolien verraton klassikko Tekken saa jälleen uuden version, kun PSP-pelikoneelle muokattu Tekken : Dark Resurrection löytyy kauppojen hyllyiltä. Varsinaisessa pelissä ei ole mitään uutta, mutta miksi korjata jotain, joka ei ole rikki?

PSP:lle Tekken sopii mainiosti, ja pelihahmojen suuren määrän ansiosta jopa tuntikausien pelisessiot rasittavat lähinnä vain peukaloa. Hahmojen ja pelimuotojen määrä on jopa suurempi kuin isoveljellään PS2:lla. Grafiikaltaan Tekken : Dark Resurrection on todella upea jopa pienellä ruudulla. Myös latausajat on saatu uskomattoman lyhyiksi.

Tekken tarjoilee runsaasti myös erilaisia minipelejä, ja pelihahmoaan voi myös tuunata hankkimalla sille erilaisia asusteita. Joidenkin vastustajien taidot ovat turhan hyvät, ja pelaaja kokee hienoista turhautumista puolen tunnin tahkoamisen jälkeen, kun vastustaja ei tunnu häviävän millään.

Tekken : Dark Resurrection on yksi parhaista PSP-peleistä tähän mennessä. Se ei ole pelisi, jos aikaisemmat versiot eivät ole sytyttäneet. Jos edelliset Tekkenit kuitenkin kiinnostivat, on tässä melkeinpä pakollinen hankinta.

Plussat

+ Pelituntuma

+ Grafiikka

+ Pelimoodien määrä

Miinukset

– Liian vaikeita vastustajia

– Ohjaimet

Pisteet 4/5