Passionworks kiinnostaa Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläis-vantaalaisen Passionworks -yhtyeen Falling -kappale on mukana saksalaisella 13th Street- The Sound Of Mystery Vol. 2 -kokoelmalevyllä yhdessä mm. Placebon, Marilyn Mansonin ja Lacuna Coilin kanssa. Tuplakokoelma julkaistiin joulumarkkinoille Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä perjantaina.

Falling on mukana myös levyn tv-mainoksessa, jota esitetään saksalaisilla tv-kanavilla tuhannen mainoksen voimin. Passionworksin lisäksi mainoksessa esiintyy ainoastaan Marilyn Manson. Kokoelmalevyn aikaisemmin ilmestyneessä ykkösosassa olivat mukana suomalaiset Amorphis ja Bloodpit.

Levyn tv-mainos on myös nähtävillä Passionworksin kotisivuilla osoitteessa www.passionworksmusic.com. Yhtyeen Blue Play-albumin seuraava singlelohkaisu Angels Crossing julkaistaan Suomessa vuodenvaihteessa.