Poliisi keskeytti Parisin ja Britneyn kotibileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ystävystynyt bilekaksikko Paris Hilton ja Britney Spears on bongattu lähes päivittäin kosteiden juhlien merkeissä ympäri maailmaa sen jälkeen, kun Britney haki eroa miehestään Kevin Federlinestä. Viimeksi torstaina parivaljakko oli taas railakkaalla juhlatuulella Parisin kotona, jossa oli paikalla myös liuta muita julkkisnaisia.

Kotibileiden tunnelma oli sen verran katossa, että naapurit joutuivat kutsumaan poliisit paikalle rauhoittamaan tilannetta sen jälkeen, kun asunnosta kuului häiritsevää tauotonta meteliä, The Sun -lehti uutisoi. Myös talon edustalla parveilleet paparazzit häiritsivät naapurien kotirauhaa.

– Paparazzit olivat käytännössä piirittäneet Parisin asunnon, kun julkkikset saapuivat paikalle. Siitä ei kulunut pitkään, kun poliisit jouduttiin jo kutsumaan paikalle. Paris käytti koulutyttömäistä charmiaan konstaapelien kanssa, mutta poliisit pyysivät silti kaikkia poistumaan juhlista, silminnäkijä kertoi lehdelle.