Borat julkaisee joulusinglen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikoomikko Sacha Baron Cohenin luoma Borat Sagdiyev -hahmo on tullut viime aikoina tutuksi suositusta nimikkoelokuvastaan. Nyt Borat aikoo vallata myös musiikkilistat julkaisemalla joulusinglen. Kazakstanilainen toimittaja haluaa komeilla joulun singlelistan ykkösenä.

– Cliff Richards on joulun aikaan erittäin suosittu mies Englannissa. Hän on mukava ja lahjakas. Minun kappaleeni on kuitenkin… Se on erittäin erittäin hyvä. Ole hyvä ja osta se. Jos se menestyy, minä saan kelloradion. Jos ei, minut teloitetaan, Borat veistelee tiedotteessaan.

Boratilla on kuitenkin varaa useampaankin kelloradioon jo nyt, sillä hänen Borat -elokuvansa on rikkonut ennätyksiä ympäri maailmaa. Pelkästään Yhdysvalloissa leffa tuotti ensimmäisen kolmen päivän aikana 19 miljoonaa euroa. Näinä päivinä tuotto ylittää sadan miljoonan dollarin rajan.