Britney Spears juhlii ilman alushousuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton on bongattu usein Hollywoodin yössä ilman alushousuja. Nyt hänen ”opetuslapsenaan” juhlimisen makuun jälleen tottuva Britney Spears on seurannut tutorinsa mallia. Britney on nimittäin siirtynyt myös alushousuttomaan asukokonaisuuteen.

Britney onkin siirtynyt käsittämättömän nopeasti hieman pöhöttyneestä kotiäidistä glamouria tihkuvaksi normaalivartaloiseksi bile-eläimeksi. Britney kuvattiin nyt nousemassa limousiinistään niin, että vesirajaan yltäneen hameen alta näkyi, etteivät alushousut kuuluneet tuona iltana juhla-asuun.

Paris Hiltonin ja ystäviensä kanssa liikkeellä ollut Britney oli pukeutunut yläosastaan tuoreen leffan mukaisesti Little Miss Sunshine -paitaan. Päässään hänellä oli esikuvansa tavoin räikeät turkoosit aurinkolasit.

Katso kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4.