Pamela Anderson hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-suosikkisarjasta ja Borat -elokuvasta tuttu povipommi Pamela Anderson hakee eroa rokkarimiehestään Kid Rockista vain neljän kuukauden avioliiton jälkeen.

Pamela ja hänen rocktähti-miehensä, oikealta nimeltään Bob Ritchie, avioituivat heinäkuussa, ja varmistivat suhteen avioitumalla vielä kolme lisäkertaa eri maissa. Ilmeisesti neljät häät eivät riittäneet, sillä Anderson jätti viikko sitten maanantaina avioerohakemuksensa. Kid Rock jätti oman erohakemuksensa tänään.

Avioeron syyksi on mainittu ylitsepääsemättömät eroavaisuudet. Pamela vaatii Rockia maksamaan juristikulunsa, mutta Kid Rock puolestaan haluaa molempien maksavan omat kulunsa. Pariskunta kihlautui Las Vegasissa huhtikuussa 2002, mutta erosi seuraavana vuonna. Heinäkuussa pari tapasi Saint-Tropezissa ystävänsä huvijahdilla ja rakastui uudelleen.

– Se oli kuin emme olisi olleet lainkaan erossa. Rakastan häntä kuolemaan saakka, Anderson kertoi tuolloin verkkosivustollaan.