Kid Rock huoritteli Pamelaa Boratin takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin avioerohakemuksensa jättänyt julkkispari Pamela Anderson ja Kid Rock ehtivät olla naimisissa vain reilut kolme kuukautta. Eropapereissa eron syyksi ilmoitetaan ylitsepääsemättömät eroavaisuudet, mutta nyt Atlantin takaa on kuulunut huhuja siitä, että pariskunnan eron taustalla olisikin yksi mies, Borat Sagdiyev.

Pamela nähtiin sivuroolissa Borat -komediaelokuvassa, jossa leffan päähenkilö unelmoi joskus kosivansa Baywatchista tuttua povipommia. Pamelalle avioliiton viimeinen niitti oli Kid Rockin parin viikon takainen raivonpurkaus Universal Studioiden johtajan Ron Meyerin kotona

– Ron Meyerin luona järjestettiin Borat -elokuvan katselutilaisuus joukolle ihmisiä, ja Pamela ja Bob olivat myös mukana. Se oli ensimmäinen kerta kun Bob (Kid Rock, toim.huom.) näki elokuvan, eikä hän pitänyt siitä lainkaan, Andersonin ystävä kertoi New York Post -lehdelle.

– Bob alkoi huutaa kaikkien nähden Pamelalle väittäen tämän nolanneen itsensä. Hän haukkui vaimoaan huoraksi ja lutkaksi, ja kyseli kuinka hän on voinut mennä mukaan tuollaiseen elokuvaan. Se oli erittäin noloa.

Pamela oletti rokkarimiehellään olevan huumorintajua yhden komedian verran. Pamela oli itse mukaan juonessa koko ajan ja oli innoissaan elokuvasta. Illasta oli tarkoitus tulla mukava illanvietto, mutta Kid Rockin raivonpuuskan takia tuloksena olikin avioero. Andersonin ystävien mukaan Rock on siviilissä muulloinkin ilkeä ja vihainen pikkumies.

Kid Rockin ja Pamela Andersonin tiedottajat kieltäytyivät kommentoimasta lehden tietoja.