Eminem vahvisti albumijulkaisunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem on nyt virallisesti vahvistanut pitkään huhutun uuden levynsä. Kaiken lisäksi The Re-Up -niminen levy tullaan julkaisemaan jo ensi viikolla, 4. joulukuuta. Alun perin levyn piti olla vain matalan profiilin mixtape, jota oli tarkoitus jakaa markkinointimielessä kädestä käteen.

Levyllä piti esiteltellä Eminemin omistaman Shady Recordsin uudet artistikiinnitykset Stat Quo, Ca$his ja Bobby Creekwater, mutta materiaalista tulikin niin hyvää että Eminem päätti laittaa ulos oikean albumin ja lisätä sille vielä Shady ja G-Unit -possen artisteja, kuten 50 Centin, Obie Tricen, D12in ja Lloyd Banksin. Myös Eminem on luonnollisesti äänessä uudella albumilla.

Levyn sisällöstä on jo jonkun aikaa huhuttu internetissä. Levystä on veikattu tribuuttia aiemmin tänä vuonna ampumavälikohtauksessa menehtyneelle D12 –bändin jäsenelle ja Eminemin pitkäaikaiselle ystävälle Proofille.

– D12 -albumi ja Proofin julkaisemattomat kappaleet julkaistaan myöhemmin, mutta The Re-Up on tarkoitettu uusille artisteille ja uusille kappaleille. Ei ole oikein heitä eikä Proofin muistoa kohtaan sekoittaa näitä kahta asiaa, Eminem kertoi.

Levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu on jo radioissakin soiva Eminemin, 50 Centin, Lloyd Banksin ja Ca$hiksen You Don’t Know.