Nicole Kidman saa jättipalkan elokuvistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicole Kidman on tällä hetkellä Hollywoodin parhaiten tienaava naistähti. Oscar-voittaja ansaitsee elokuvistaan nykyisin keskimäärin 14 miljoonaa euroa, Hollywood Reporter uutisoi.

39-vuotias Kidman oli viime vuonna palkkalistan toisella sijalla heti Julia Robertsin jälkeen. Roberts piti tilaston kärkisijaa hallussaan neljän vuoden ajan, mutta ei ollut tänä vuonna lainkaan mukana, koska hoitaa nykysin kotona kaksivuotiaita kaksosiaan.

Toisella sijalla on avioerostaan parhaillaan toipuva Oscar-voittaja Reese Witherspoon, joka palkittiin tänä vuonna parhaasta naispääosasta elokuvassa Walk The Line. Hänen jälkeensä listalla ovat Renee Zellweger, Drew Barrymore ja Cameron Diaz. Heistä kaikki tienaavat yli kymmenen miljoonaa euroa elokuvasta.