Tom Cruise ja Katie Holmes keskeyttivät häämatkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiassa järjestettyjen hulppeiden julkkishäiden jälkeen Malediivien paratiisisaarille häämatkalle lentäneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat palanneet kotiin suunniteltua aikaisemmin.

Unelmahäiden jälkeinen unelmaloma ei täyttänyt pariskunnan odotuksia ainakaan sään suhteen, sillä Malediiveillä kelit olivat liian kosteita. Loputtomat ukkosmysrkyt pitivät hääparin ja heidän Suri-lapsensa loman aikana lähinnä sisätiloissa, joten pariskunta päätti ottaa yksityiskoneensa alleen ja lentää takaisin aurinkoiseen Los Angelesiin.

Pari päivää sitten uutisoitiin Tom Cruisen ostaneen perheelleen 3,5 miljoonalla eurolla uuden hulppean kodin Englannista, Lontoon liepeiltä. Uudessa asunnossa on kuusi makuuhuonetta, joten se on hieman perheen Beverly Hillsin asuntoa pienempi.