Frendit-sarjan tähti paljasteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Frendit -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Courtney Cox viettää nykyisin perhe-elämää kaksivuotiaan Coco Riley -tyttärensä kanssa. Aina yhteiselo ei kuitenkaan suju kuten äiti odottaisi, sillä energinen pikkutyttö voi saada aikaan jopa tahattomia paljastuskuvia äidistään.

Courtneyn sylissä rantavedessä ollut tytär tarjosi paikalla olleille paparazzeille materiaalia, kun hän katsoi ensin kuvaajia ja sen jälkeen nykäisi äitinsä bikinien olkaimesta niin, että Courtneyn rintavarustus ehdittiin ikuistaa kameroilla. Äiti ehti korjata tilanteen nopeasti, mutta muutamassa sekunnissa kuvaajat olivat antaneet ”filmin” laulaa useiden kymmenien ruutujen verran.

Äiti ei ollut kovin innoissaan tahattomasta paljastelusta, sillä hänen ilmeensä on todella raivostunut. Tytär puolestaan vain naureskeli tilanteelle. Ties vaikka pienokainen olisi muistellut samalla taannoista rintaruokintaansa.

Katso kuvat: kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4