Beyonce ja Jay-Z: Avioliitto vai ero?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiptop-tähti Jay-Z ja hänen tyttöystävänsä, r&b-tähti Beyonce Knowles, ovat mahdollisesti avioitumassa ensi viikonloppuna. Amerikkalaislehtien mukaan julkkispari vihittäisiin Anguillan Cap Juluca -lomakohteessa Karibialla.

Beyoncen kerrotaan suunnittelevan hulppeita neljän päivän juhlallisuuksia St Bartin rannikolle ankkuroidulle huvijahdille. PageSix.comin mukaan juhlat ovat vain hämäystä, sillä tapahtuman todellinen tarkoitus on parin yllätyshäät. Tilaisuuteen on kutsuttu suuri määrä vieraita, joiden on pyydetty saapumaan paikalle perjantaina.

Toissapäivänä Yhdysvalloissa uutisoitiin pariskunnan mahdollisesta erosta. He ovat koko suhteensa ajan kieltäytyneet kommentoimasta suhdetta julkisesti, joten nyt Jay-Z on aiheuttanut hämmennystä uuden singlensä sanoituksilla, jotka vihjaavat pariskunnan eronneen. Rapparin Lost One -kappaleessa hän riimittelee englanninkielellä seuraavasti:

I don’t think it’s meant to be, B

For she loves the work more than she does me

And, honestly, at 23

I would probably love my work more than I did she

So we ain’t we, it’s me and her

That’s what she prefers.

Aivan silkkaa eropuhetta kappaleen lyriikka ei kuitenkaan ole, sillä Jay-Z jättää sanoitukseen takaportin suhteen jatkumiselle.

So I have to give her free time even if it hurts

Maybe we can be we again like we were

Viimeistään ensi viikon alussa selviää häähuhujen todenperäisyys.