Valehteleeko Beyonce ikänsä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny´s Child -yhtyeestä ja sittemmin myös elokuvamaailmasta tuttu r&b-tähti Beyonce Knowles ilmoittaa iäkseen 25-vuotta, eli syntymäpäiväkseen 4. syykuuta 1981. Tuoreimpien tietojen mukaan popparin lienee kuitenkin todellisuudessa huomattavasti tätä vanhempi.

Dreamgirls -elokuvassa pian nähtävän supertähden huhutaan avioituvan ensi viikonloppuna miesystävänsä Jay-Z:n kanssa. Samalla myös Beyoncen ikäkysymys on noussut uudelleen esiin. MediaTakeOut -julkaisun saamien tietojen mukaan hän on peräti 32 vuotias, eli seitsemän vuotta ilmoittamaansa vanhempi.

Julkaisu on saanut käsiintä Texasin osalvaltion viranomaisten kautta Beyoncen syntymätodistuksen, jonka mukaan Beyonce Giselle Knowles on syntynyt Mathew Knowlesin ja Celestine Ann Beyoncen lapseksi 4. syyskuuta vuonna 1974. Mikäli dokumentti on aito, lienee 32-vuotiaalla Beyoncella hieman selitettävää. Supertähti on ilmoittanut äitinsä tyttönimeksi Beyince, mutta papereiden mukaan se onkin sama kuin hänen etunimensä.

Oman ikänsä väärin ilmoittaminen ei tietenkään ole kiellettyä, mutta tiettyjä kysymyksiä se nostattaa. Toisaalta amerikkalaislähteiden mukaan syntymätodistuksen väärentäminen on helppoa, joten myös dokumentin aitoutta sopii vielä epäillä.