Beyonce ja Jay-Z kiistävät häähuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useat yhdysvaltalaiset lehdet ovat kuluneen viikon aikana kertoneet, että r&b-tähti Beyonce Knowles ja hiphop-moguli Jay-Z olisivat menossa naimisiin tänä viikonloppuna. Beyoncen tiedottaja kuitenkin kiisti eilen tiedot yllätyshäistä, jotka pidettäisiin Beyoncen ystävilleen järjestämän nelipäiväisten juhlien aikana.

Myös Jay-Z:n tiedottaja ilmoitti, ettei hänellä ole mitään tietoa tulevista häistä. Viikonlopun juhlien syynä on hänen mukaansa vain Jay-Z:n syntymäpäivät, sillä tähti täytti maanantaina 37 vuotta. Joka tapauksessa lauma paparazzeja on matkannut Karibialle hääkuvat mielessään.

Mikäli häähuhut osoittautuisivat todeksi, olisi Beyoncella hyvin vähän aikaa häämatkalle. Hänet nähdään nimittäin maanantaina Dreamgirls -elokuvan ensi-illassa Hollywoodissa. Tositarinaan perustuva elokuva kertoo The Supremes -yhtyeen elämästä.