Nick Lachey vääntää veistä Jessica Simpsonin haavassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin superpareihin lukeutunut Jessica Simpson ja Nick Lachey erosivat suositusta Newlyweds -televisiosarjastaan huolimatta. Jessica otti avioeron raskaasti, kuten myös Nick, mutta Jessica odottaa vieläkin ”sitä oikeaa”. Poikabändin jäsenenä alunperin tunnetuksi tullut Nick kirjoitti erosta useita kappaleita omalle levylleen.

Nick löysi nopeasti eron jälkeen rinnalleen uuden tyttöystävän, televisiojuontaja Vanessa Minnillon, jonka kanssa Nickillä menee nyt hyvin. Jopa niin hyvin, että hän ja Vanessa suunnittelevat jo häitä. Lachey ilmoitti Jessicalle tulevasta hääjuhlasta puhelimitse, koska halusi kertoa uutisen itse ennen kuin se leviää lehtiin.

– Olen menossa jälleen naimisiin, ja halusin että kuulet sen minulta, Nick kertoi Simpsonille 40 minuuttia kestäneen puhelun aikana National Ledger -julkaisun mukaan.

– Jessica tiesi, että pariskunta seurustelee vakavasti, mutta silti uutinen oli kuin isku vasten kasvoja, Jessican lähipiriiristä kerrottiin lehdelle.

Vaikka Jessica kuuli uutisen Nickiltä itseltään, oli hänen reaktionsa kauhistunut. Nick ja Vanessa aikovat mennä naimisiin vielä tämän vuoden puolella. Jessica on itse vielä sinkku, vaikka hänet on viime aikoina yhdistetty muiden muassa poptähti John Mayeriin.

Stara soitti taannoin Nick Lacheylle New Yorkiin ja kyseli miehen kuulumisia. Kuuntele puhelinhaastattelu podcastina tästä tai lue haastattelu tästä.