Paris Hiltonin rakkauskirjeet vuotivat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton seurusteli taannoin Backstreet Boys -yhtyeestä tutun Nick Carterin kanssa. Lähes katastrofiin päättyneen suhteen aikana Paris kirjoitti Nickille lukuisia rakkauskirjeitä, joista osa on nyt päätynyt internetin syövereihin useille verkkosivustoille.

Mukana on kirjeitä muiden muassa ystävänpäivältä. Kirjeiden perusteella Parisin äidinkieli ei ole aivan parhaasta päästä, mikä ei tosin ole Yhdysvalloissa kovin harvinaista. Kirjeiden vuotajasta ei ole täyttä varmuutta, mutta luonnollisesti epäiltyjen listan kärjessä on itse Carter, joka otti pariskunnan eron hyvin raskaasti. Tuolloin Nick ratkesi ryyppäämään ja jäi kiinni rattijuopumuksesta. Hän syytti tapahtumista Parisia.

Katso kirjeet tästä!