Top Gear -juontaja ei muista rajua onnettomuuttaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin hurjassa 507 kilometrin tuntivauhdissa kolaroinut Top Gear -ohjelman juontaja Richard Hammond on kuntoutumassa hyvää vauhtia onnettomuudestaan. Hän antoi perjantaina ensimmäisen televisiohaastattelunsa onnettomuuden jälkeen. Siinä Hammond kertoi, ettei vieläkään muista mitään onnetomuudesta.

– Kirosin, ja sen jälkeen kaikki pimeni. Muistan ajaneeni ja seuraavaksi herään sairaalassa Leedsissä. Ensimmäinen ajatukseni oli ”Voi hitto!” Olin ilmeisesti kuitenkin tajuissani kun minut lennätettiin helikopterilla sairaalaan. Halusin kuulemma tehdä juonnon kameralle, mutta silmäni osoittivat eri suuntiin. En muista siitä mitään. Minulla todettiin muistinmenetys., hän kertoi.

Kuin ihmeen kaupalla hengissä selviytynyt Hammond pääsi sairaalasta odotusten vastaisesti jo muutaman viikon jälkeen, vaikka lääkärit ensin veikkasivat hänen pääsevän kotihoitoon vasta 15 kuukauden jälkeen. Jo viikon kuluttua onnettomuudesta Hammond kuitenkin yllätti lääkärit nousemalla itse ylös sängystään vessareissua varten.

Juontaja suunnittelee parhaillaan suosittuun autoalan ohjelmaansa jo seuraavia tempauksia. Hän on ilmoittanut palaavansa töihin tammikuussa.