Britney Spears sai kenkää faneiltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spears on joutunut alkutalven aikana ennennäkemättömään kiirastuleen paljastelujensa ja muiden sekoilujensa takia. Nyt jopa tähden suurin fanisivusto on lyönyt lapun luukulle, kun supertähden uskollisimmatkin faninsa ovat jättämässä hänet.

Vuodesta 2000 saakka toiminut WorldofBritney.com -verkkosivusto on noussut yhdeksi maailman suosituimmista Britney-fanisaiteista, mutta nyt sivusto on päätetty lopettaa toimintansa tammikuun lopussa Britneyn sekoilujen takia.

– Koska Britney on menettänyt identiteettinsä ja uskottavuutensa faniensa ja musiikkiammattilaisten keskuudessa, myös WorldofBritney.com on kärsinyt. Uskon, että Britneyn tarina on nyt tässä (ainakin minun osaltani). Välittämättä muiden mielipiteistä, minun on vaikea ylläpitää uskottavuutta toiminnan jatkamiseksi, sivuston ylläpitäjä Ruben Garay ilmoitti.

Garayn mukaan Britneyn taannoiset paljastuskuvat ovat pääsyy sivuston sulkemiselle. Seuraavaksi hän aikoo käynnistää uuden fanisivuston jonkun muun tähden kunniaksi.