Mike Tyson oikeudessa. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rattijuopumuksesta ja kokaiinin hallussapidosta eilen pidätetty nyrkkeilymestari Mike Tyson joutui jo eilen oikeuden eteen Arizonassa. Hänet päätettiin vapauttaa takuita vastaan, mutta hän ei saa poistua Arizonan osavaltion alueelta ilman viranomaisten lupaa.

Poliisiraportin mukaan Tyson olisi kertonut hänet pidättäneelle konstaapelille olevansa koukussa huumausaineisiin. Raportin mukaan Tyson totesi olevansa koukussa huumeisiin ja että se on hänelle ongelma. Tysonin hallusta löydettiin kokaiinia, mutta pidätyshetkellä hän oli testien mukaan masennuslääkkeiden ja marijuanan vaikutusten alaisena, TMZ.com kertoo.

– Mike kertoi hänellä olevan hallussaan kokaiinipusseja, ja että hän käyttää aineita aina kun vain voi, poliisiraportti kertoi.

Tysonin oikeasta takataskusta löytyi kaksi kokaiinia sisältänyttä pussia. Yksi pussi löytyi vielä tupakka-askista kuljettajan istuimen vierestä. Katso video Tysonin vierailusta oikeudessa tästä!