Stara toivottaa Hyvää Uutta Vuotta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara toivottaa lukijoilleen hyvää ja tähtien täyttämää uutta vuotta! Kiitos kuluneesta vuodesta, joka oli teidän ansiostanne erittäin menestyksekäs.

Kuluneen vuoden aikana Stara vahvisti asemaansa Suomen suurimpana viihdealan verkkolehtenä. Yhteensä vuoden 2006 aikana Starassa käytiin lähes neljä miljoonaa kertaa, ja sivulatauksia tehtiin kymmenen miljoonaa! Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen.

Vuonna 2007 Staran tarjonta kasvaa varsinkin podcast-puolella, jossa on luvassa paljon mielenkiintoista uutta sisältöä. Heti alkuvuodesta julkaisemme viikottain kansainvälisten supertähtien erikoishaastatteluja, jotka kuulet vain Starassa! Haastattelussa ovat muiden muassa Jamiroquai, George Michael, Beyonce, Justin Timberlake, Christina Aguilera ja monet muut supertähdet.

Onnea ja menestystä vuodelle 2007!

PS: Vielä ehdit lähettää ystävillesi uudenvuoden toivotukset webkortilla.