Apulanta piti pintansa megatähtien puristuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rock-yhtye Apulanta pitää yhä Suomen virallisen singlelistan ykkössijaa hallussaan, vaikka ulkomaisten megatähtien paine on kova. Neljättä viikkoa listaykkösenä oleva Koneeseen kadonnut -kappale oli siis myös joulun listaykkönen. Biisin sisältävä albumi julkaistaan 7. helmikuuta.

Vuoden viimeisellä listaviikolla Apulannan kintereillä oli viisi uutta tulokasta. P.Diddy, Fergie, Rihanna, Jay-Z ja Snoop Dogg saivat kuitenkin jäädä suosiolla kotimaisen suosikkiyhtyeen taakse. Muut listaviikon uudet tulokkaat olivat Pussycat Dolls ja Sharam.

Albumilistalla ykkössijaa pitää hallussaan viimeviikkoiseen tapaan Vesa-Matti Loirin cover-albumi Ivalo. Kakkosena on Il Divon Siempre ja kolmantena Tarja Turusen Henkäys ikuisuudesta. Harvinaista kyllä, listalla ei ole nyt yhtään uutta tulokasta.