Britney Spears tajuttomana Las Vegasissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears aiheutti viime yönä hämmennystä Las Vegasissa. Hän oli illalla emännöimässä uudenvuoden juhlia Caesars Palace-kasinon Pure-klubilla, ja pian vuoden vaihtumisen jälkeen hän pyörtyi täysin yllättäen.

Silminnäkijöiden mukaan Britney oli istumassa VIP-tiloissa ja keskustelemassa miespuolisen tanssijansa kanssa. Kun Britney oli tekemässä lähtöä, hän nousi pystyyn ja saman tien kaatui tajuttomana lattialle. Supertähden seurueen jäsenet nostivat Britneyn nopeasti sohvalle, VegasPopular.com uutisoi.

Samalla Britneyn turvamies pyysi saada kymmenen turvamiestä saattamaan Spearsia turvaan niin nopeasti kuin mahdollista. Turvamiesten ympäröimä poppari suojattiin tummalla kankaalla ja kannettiin nopeasti pois paikalta niin, että juhlakansaa täynnä olleen ravintolan asiakkaat näkivät tuskin vilaustakaan tajuttomasta tähdestä.

Britneyn seurueeseen kuulunut nainen huusi turvamiehille ”Pitäkää huoli siitä, että kukaan ei saa kuvia! Ei mitään kuvia!” Hieman yli tunnin kuluttua, aamukahdelta, Caesars -hotellin eteen ajoi ambulanssi, mutta vielä ei ole tietoa oliko ambulanssi tilattu Britneylle.

Supertähtien pyörtymiset eivät ole olleet viime aikoina kovin harvinaisia uutisia. Esimerkiksi näyttelijä Angelina Jolie on pyörtynyt useammankin kerran varsinkin raskauksiensa aikana. Myös Ashlee Simpson kiidätettiin taannoin Japanissa sairaalaan pyörtymisen takia.