Kylie Minogue palasi brittilavoille kyyneleet silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Kylie Minogue esiintyi uudenvuodenaattona ensimmäistä kertaa Britanniassa sen jälkeen, kun hänellä todettiin rintasyöpä. Wembley Arenalla nähty esiintyminen oli täynnä tunteita, ja Kylie nousikin lavalle kyyneleet silmissä.

Näyttävään höyhenasuun sonnustautunut Minogue villitsi yleisönsä hittien ilotulituksella. Paikalla oli 12.000 fania, jotka maksoivat aattoillan lipuistaan lähes sata euroa kappale. Kylie oli luvannut ennen keikkaa, että tulossa on kaikkien aikojen juhlat. Areenalle oli tätä iltaa varten rakennettu tanssilattia, jonne mahtui samanaikaisesti 3.500 tanssijaa.

Kylie esiintyy Wembleyllä vielä kuusi kertaa, jonka jälkeen hän esiintyy kuusi kertaa Manchesterissä. Joulun Kylie Minogue vietti näyttelijäpoikaystävänsä Olivier Martinezin kanssa, vaikka aiemmin parin huhuttiin jo eronneen.