Hiphop-miljonääri Jay-Z sai lähtöpassit asunnostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tuottaja, -artisti ja toimitusjohtaja Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, on saanut lähtöpassit luksusasunnostaan New Yorkissa. Yli 20 miljoonan euron arvoisen asunnon omistaja, miljonääri Michael Hirtenstein, on antanut tähdelle niin sanotusti kenkää.

Jay-Z itse tai hänen railakas juhlimisensa eivät ole syynä häätöön. Asunto lähtee alta, koska Hirtenstein on päättänyt myydä sen. Vuonna 2004 ostetun asunnon arvo on noussut reilussa kahdessa vuodessa huimasti, sillä omistaja maksoi siitä ”vain” 12 miljoonaa euroa, New York Post kertoo.

Jay-Z on maksanut Time Warner Centerissä sijaitsevasta neljän makuuhuoneen asunnostaan vuokraa huimat 30.000 euroa kuukaudessa syyskuusta 2005 lähtien.

Parhaillaan Jay-Z etsii uutta asuntoa, joka täyttäisi hänen tiukat vaatimuksensa. Uudessa asunnossa pitää olla yksityinen parveke ja kirjasto. Huhujen mukaan Carter olisi nyt muuttamassa omistamaansa 5 miljoonan euron arvoiseen kattohuoneistoon, jota hän on remontoinut viimeiset kaksi vuotta.