Jann Wilde & Rose Avenue saa jatkaa Euroviisuissa

Euroviisut · Stara.fi

Stara.fi uutisoi jo eilen, että Suomen Euroviisujen karsinnassa mukana olevan Jann Wilde & Rose Avenue -yhtyeen molemmat kilpailukappaleet oli hylätty. Kappaleet julkaistiin liian aikaisin muiden muassa YouTube.com -verkkosivustolla, joten yhtye rikkoi Euroviisujen sääntöjä.

Yleisradio tiedotti tänään, että kyseessä oli inhimillinen erehdys yhtyeen ja sen taustavoimien puolelta, joten viisujärjestäjä ei sulje Jann Wilde & Rose Avenueta kokonaan pois kilpailusta, vaan on antanut heille tammikuun loppuun asti aikaa etsiä uudet kappaleet nyt hylättyjen tilalle.

– Jann Wilden jäsenet ovat tapahtuneesta shokissa, ja se on ymmärrettävää, mikäli viisu-unelma viedään heiltä heti alkuun, Liimatainen kertoi lauantai-iltana Stara.fi:lle.

– Olen varma, että meillä on tullut kommunikaatiohäiriö järjestävän tahon kanssa asiasta. Töitä on tehty todella paljon ja keskitytty Keski-Eurooppaan sekä Skandinaviaan ehdokkuuden markkinoinnissa.

Jann Wilde & Rose Avenue -yhtyeen oli siis tarkoitus olla mukana viisukarsinnoissa kappaleilla Soft Is Selling ja Lover Lover Lover, mutta molemmat kappaleet löytyvät jo nyt internetistä. Stara.fi löysi esimerkiksi Soft Is Selling -kappaleen musiikkivideon helposti YouTube.com -palvelusta. Katso video tästä (YouTube.com) tai artikkelin alta.