Kylie Minogue pukeutuu parhaiten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuoden lukuisissa äänestyksissä on nyt rankattu maailman parhaat naispuoliset pukeutujat. Ykköseksi listalla sijoittui australialainen poptähti Kylie Minogue. Glamour Magazine -lehden järjestämässä äänestyksessä Minoquen tyyliä kiiteltiin uudenlaiseksi ja aiempaa pehmeämmäksi.

– Kylie on edelleen seksikäs, mutta hän ei enää keikistele kultaisissa hot pantseissa, lehden päätoimittaja Jo Elvin perusteli.

Viime vuoden voittaja supermalli Kate Moss sijoittui vasta neljänneksi. Toiseksi parhaimmaksi pukeutujaksi rankattiin Victoria Beckham, joka muutti kuluneen vuoden aikana tyyliään hienostuneemmaksi. Kolmanneksi paras pukeutuja oli Nicole Richie, jonka laihasta vartalosta on kohuttu jo pitkään. Sienna Miller sijoittui viidenneksi.

Parhaiten pukeutuvaksi mieheksi äänestettiin David Beckham, kun huonoimmin puolestaan pukeutuu Kate Mossia deittaileva narkkarirokkari Pete Doherty.