Suuri tulipalo riehui julkkisten asuinalueella Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista juuri kantautuneiden tietojen mukaan tuli on tuhonnut viime yönä lukuisia asuntoja julkkisten täyttämällä Malibun alueella Yhdysvalloissa. Useiden medioiden mukaan laajamittaiseksi tulimereksi levinnyt tulipalo olisi niellyt kahdeksasta kymmeneen taloa.

Palon nopean leviämisen syynä on rantakaupungissa vallinnut kova tuuli, jonka mukana tuli pääsi leviämän talosta taloon. Vielä ei ole tietoa tuhoutuneiden talojen määrästä tai niiden omistajista. Seuraamme tilannetta.

Kalifornian Malibussa asuu lukuisia supertähtiä, kuten Barbara Streisand, Pamela Anderson, Cher, Shirley McLane, Mel Gibson, Courtney Cox, David Arquette ja monet monet muut. Myös Britney Spears ja Kevin Federline asuivat siellä avioliittonsa aikana.

PÄIVITYS KLO 17.00:

Näyttelijä Victoria Principal oli yksi niistä tähdistä, jotka joutuivat suojelemaan kotejaan. Principal yritti suojella asuntoaan ruiskuttamalla sen katolle vettä, ja onnistuikin pelastamaan talonsa.