Hollywood-tähden koti tuhoutui suurpalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi eilen, kuinka toissayönä Malibussa, Kaliforniassa, riehunut tulipalo pääsi kovan tuulen myötä leviämään lukuisiin taloihin julkkisten suosimalla asuinalueella. Tuli tuhosi neljä taloa ja vahingoitti useita muita.

Yksi talonsa menettäneistä oli näyttelijä Suzanne Somers, joka muistetaan esimerkiksi Pesä kolmelle (Three’s Company) -televisiosarjasta. Tähti ei itse ollut paikalla turmahetkellä. Hänen Malibu Roadilla sijainneen asuntonsa arvo oli noin viisi miljoonaa euroa. Somers ei itse ottanut asuntonsa menettämistä kovin raskaasti.

– Olen luonnoltani positiivinen, ja ajattelen lasin olevan mieluiten puoliksi täynnä. Minulla ei ole poikaa tai tytärtä Irakissa, enkä menettänyt ketään minulle rakasta. Rakennamme talon uudelleen ja uskon, että voimme oppia tästä jotain uutta, Somers kertoi The Insider -julkaisulle.

Tulta vastaan taisteli myös näyttelijä Victoria Principal, jonka onnistui pelastaa talonsa. Hän vietti koko päivän kastellen rakennuksensa kattoa. Palokunta sammutti viimeisiä palopesäkkeitä vielä tiistaina aamulla.