Lordin levy ulos myös Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen hevihirmu Lordin The Arockalypse -albumi julkaistaan Pohjois-Amerikassa, eli Yhdysvalloissa ja Kanadassa, 20. maaliskuuta. Albumin julkaisee The End Records. Levy julkaistaan erikoispainoksena, joka on samanlainen kuin Suomen ja Euroopan The Arockalypse Special Edition.

Lordi on lähdössä loppukeväällä Yhdysvaltojen kiertueelle, joka huipentuu esiintymiseen The Bamboozle -festivaalilla New Jerseyssä 4. ja 5. toukokuuta. Pohjois-Amerikassa on juuri julkaistu Lordin single It Snows In Hell. Kyseessä on albumin neljäs single ja sen nimiraidalla vierailee ex-KISS kitaristi Bruce Kulick.

Suomessa levy on ylittänyt jo maagisen triplaplatinan myyntirajan, eli yli 90.000 myytyä albumia. Samalla levy on myös Suomen vuoden 2006 myydyin albumi.