Madonnan auto yritettiin suistaa tieltä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan turvatoimet on kiristetty äärimmilleen sen jälkeen, kun häntä kuljettanut auto yritettiin suistaa tieltä New Yorkissa. Supertähti oli kaupungissa vierailemassa David Lettermanin suositussa keskusteluohjelmassa, ja myöhemmin samana iltana hänen autonkuljettajansa huomasi kahden isokokoisen auton seuraavan hyvin lähellä.

Kuljettaja yritti karistaa seuraajat kääntymällä Viidennelle Avenuelle, mutta autot seurasivat yhä lähituntumassa. Pian sen jälkeen autot yrittivät suistaa Madonnaa kuljettaneen auton ulos tieltä. Supertähden kuljettaja painoi kaasua ja onnistui vaarallisen takaa-ajon jälkeen karistamaan seuraajat kannoiltaan, Daily Star -lehti uutisoi.

Madonna on saanut vime aikoina viestejä, jotka ovat hänen lähipiirinsä mukaan ”vähintäänkin uhkaavia”. Nyt Madonna jatkaa elämäänsä kuten aikaisemminkin, mutta hänen ympärillään on ympäri vuorokauden useita turvamiehiä.