Kylie Minoguen kiertue vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue puntaroi parhaillaan kiertueensa jatkoa, kun hän joutui keskeyttämään konserttinsa eilen Manchesterissa, Britanniassa. Supertähden itsensä mukaan keskeytyksen syynä oli paha flunssa.

Kylie on parhaillaan Manchesterissa, jossa hänen piti esiintyä yhteensä kuusi kertaa loppuunmyydylle areenalle Showgirl Homecoming -kiertueensa merkeissä. Eilinen keikka oli toinen kuudesta keikkapäivästä. Päätös kiertueen jatkamisesta tai siirtämisestä tehdään lehdistötiedotteen mukaan tänään.

Kylien tiedottaja kiistää, että sairaudella olisi yhteyttä taannoiseen rintasyöpään, jonka takia Showgirl -kiertue keskeytyi pitkäksi aikaa. Hänen mukaansa kiertuehenkilökunnasta myös muita jäseniä ja Kylien manageri ovat parhaillaan flunssan kourissa.

PÄIVITYS KLO 19.20:

Kylien tuoreen tiedotteen mukaan Manchesterin loput keikat hoidetaan normaalisti, ja kiertue jatkuu Kylien flunssasta huolimatta.

PÄIVITYS KLO 23.50:

Kylien taustavoimat ovat muuttaneet mielensä, ja Kylie peruuttaa sittenkin kaksi konserttiaan. Supertähti toivoo palaavansa lavoille jo loppuviikosta.