Krokotiilimiehen kuolinkamppailun nauhat tuhottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Krokotiilimiehenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Steve Irwin kuoli syyskuun alussa, kun keihäsrausku pisti häntä rintaan kuvausmatkalla. Kuolema taltioitiin televisiokameroilla, ja siitä saakka on julkisuudessa väännetty kättä materiaalin julkaisemisesta. Nyt tuolle väittelylle on lyöty piste.

Kyseinen kuvamateriaali on nimittäin tuhottu. Irwinin vaimo Terri sai nauhat haltuunsa viime viikolla, kun tapausta tutkinut poliisi ei niitä enää tarvinnut. Vaimo halusi varmistaa, etteivät hänen miehensä viimeiset hetket koskaan vuotaisi internetiin. Siksi Terri tuhosi nauhat lopullisesti, hän paljasti Access Hollywoodin haastattelussa.

Krokotiilimiehen fanit tulevat kuitenkin näkemään kuvamateriaalia samalta kuvausmatkalta Ocean´s Deadliest -dokumentissa, joka jää Irwinin viimeiseksi ohjelmaksi. Yhdysvalloissa ohjelma nähdään 22. tammikuuta.