Kaunareiden Sally menehtyi syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa televisioruuduissa vuodesta 1992 saakka pyörineen Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan näyttelijä Darlene Conley on kuollut. Tähden tiedottajan Eva Demirjianin mukaan 72-vuotias ”Sally Spectra” menehtyi vatsasyöpään kotonaan.

Tähden poismeno oli kova isku läheisille, sillä hänen syöpänsä todettiin vasta kolme kuukautta sitten. Syöpä tuli yllätyksenä myös sarjan tuottajille, jotka yrittävät nyt keksiä keinoja Sallyn roolihahmon uloskirjoittamiseen sarjasta. Kaunareiden näyttelijöitä on tosin aiemminkin vaihdettu lukuisia kertoja, mutta vielä ei ole tiedossa, tuleeko Conleyn tilalle uusi näyttelijä.

Darlene Conley esitti räväkkää muotiammattilaista sarjassa kahden vuosikymmenen ajan maailman katsotuimmassa televisiosarjassa. Menestyssarjan lisäksi hänet on nähty jo 60-luvulla alkaneella urallaan myös lukuisissa muissa televisiosarjoissa. Hän olikin amerikkalaisten saippuasarjojen todellinen pioneeri.