Britney Spearsin uusi kappale vuoti nettiin? Kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears työstää parhaillaan paluulevyään, jonka pitäisi päätyä kauppojen hyllyille vielä tämän vuoden aikana. Viime aikoina juhlimiseen keskittynyt supertähti on ilmeisesti saanut jo ainakin jotain aikaiseksi, vaikka onkin viettänyt aikaansa aivan muualla kuin studiossa.

YouTube.com -verkkopalveluun on juuri vuotanut kappale, jonka väitetään olevan peräisin Britneyn seuraavalta albumilta. Kappaleen työnimen kerrotaan olevan Fed Up, joka viittaa tietenkin Spearsin ex-aviomies Kevin Federlineen.

Tällä hetkellä maailmalla väännetään kättä kappaleen aitoudesta, eikä sitä ole vielä vahvistettu virallisista lähteistä. Staran raadin mukaan kappaleen todenperäisyys on kiistanalainen, sillä vokalistin ääni ei ole varmuudella Britneyn. Hieman samaa soundia siinä kuitenkin on. Kuuntele kappale itse ja tee oma johtopäätöksesi sen aitoudesta.

Kuuntele kappale tästä!