Cameron Diaz muutti vanhempiensa luokse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Timberlakesta eronnut näyttelijä Cameron Diaz on päättänyt muuttaa eroahdistusta pakoon Hollywoodin humusta hieman rauhallisempiin maisemiin, eli vanhempiensa luokse. Kovin kauas Cam ei päässyt, sillä hän asustaa parhaillaan Billie-äitinsä ja Emilio-isänsä luona Los Angelesin Long Beachilla.

Pariskunnan ero tapahtui ystävällisissä merkeissä, joten Cameronilla ei ollut kiire muuttaa pois Justinin asunnosta. He eivät kuitenkaan enää halunneet asua saman katon alla, joten Cameron asuu vanhempiensa luona kunnes löytää itselleen uuden asunnon, The Sun -lehti kertoi eilen.

Vuodesta 2003 saakka seurustellut pariskunta erosi käytännössä jo ennen joulua, ja molemmat viettivät joulunsa omilla tahoillaan. Cameron oli vanhempiensa kanssa laskettelemassa Coloradossa, ja Justin vietti perhejoulua Tennesseessä.