Ewan McGregor Kurt Cobainin rooliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Ewan McGregor tulee mahdollisesti näyttelemään legendaarisen Nirvana -yhtyeen edesmennyttä keulahahmoa Kurt Cobainia tämän elämään perustuvassa elokuvassa.

Vuonna 1994 itsemurhan tehneen nuoren artistin rooliin on Daily Express -lehden mukaan ollut ehdolla lukuisia tähtiä, mutta Ewan McGregor on noussut selkeäksi ennakkosuosikiksi. Vaikka tähdellä on ikää jo 35 vuotta, hän on tarpeeksi nuorekas Cobainin rooliin.

Elokuvan taustalla on Cobainin vaimo Courtney Love, joka omistaa nykyisin Heavier Than Heaven -elämänkerran oikeudet. Elokuva perustuu kyseiseen Charles Crossin kirjoitukseen. Leffaprojektilla ei ole vielä ohjaajaa eikä käsikirjoitusta.

Courtney Love on kertonut verkkosivustollaan, että mikäli elokuvaprojekti toteutuu, siitä tulee a-luokan elokuva, joka kertoo Cobainin elämän lisäksi luonnollisesti myös Nirvanan urasta sekä Cobainin ja Loven suhteesta.