Michael Jackson myy Neverlandiaan Beckhameille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin maineikas Neverland Ranch voi saada lähiaikoina uuden julkkisomistajan, mikäli Jacksonin suunnitelmat toteutuvat. Hän on nimittäin tarjonnut tilaansa Victoria ja David Beckhamille, jotka etsivät parhaillaan asuinpaikkaa Yhdysvalloista, The Sun -lehti kertoo.

Puolitoista vuotta sitten tilaltaan pois muuttanut poppari haluaisi Neverlandistaan 16 miljoonaa euroa. Hän on pyytänyt kiinteistövälittäjäänsä esittelemään tilaansa Victoria Beckhamille, joka on parhaillaan Yhdysvalloissa etsimässä perheelleen asuntoa.

Ranchin kaukainen sijainti lienee kuitenkin ongelma, sillä se sijaitsee peräti 250 kilometrin päässä Davidin uuden Los Angeles Galaxy -joukkueen kotikentältä. Tiluksien hinta osuisi juuri sopivasti perheen määräämän hintahaitarin yläpäähän.

Tällä hetkellä Victorian ykkösvaihtoehtona on 11,4 miljoonan euron asunto, jonka omistaa poptähti Lionel Richie.