Pinkin koira hukkui uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Pink on murheen murtama, kun hänen Elvis -bulldoginsa hukkui kotinsa uima-altaaseen. Tähti oli jättänyt koiran takapihalleen, kun poistui itse asioilleen.

Palatessaan noin tunnin päästä kotiinsa Pink löysi lemmikkinsä Los Angelesissa sijaitsevan talonsa altaasta hukkuneena. Pink yritti ensin elvyttää koiraansa, mutta se oli jo myöhäistä. Lehden mukaan Elvis oli uinut aikaisemmin lukuisia kertoja samassa altaassa ilman ongelmia. Hukkumisen syy on vielä epäselvä.

Elvis oli hyvin rakas Pinkille ja hänen aviomiehelleen Carey Hartille. Lemmikkikoira sai nimensä siitä, että Pink sai sen lahjaksi Elvis Presleyn tyttäreltä Lisa Marielta. Elvikselle järjetetään näyttävät hautajaiset, jossa soittaa peräti 70 hengen orkesteri. Lisäksi koiran muistolle pystytetään patsas Pinkin pihamaalle.