Britney Spears jätti poikaystävänsä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioerostaan parhaillaan toipuva supertähti Britney Spears on jälleen sinkku. Hän jätti viimeisimmän poikaystävänsä Isaac Cohenin vain kolmen viikon deittailun jälkeen. Britney itse kertoi erouutisen häntä kahvilassa kuvanneille paparazzeille torstaina Santa Monicassa, Kaliforniassa.

– Ai niin, minä ja Isaac emme ole enää yhdessä, Britney ilmoitti palatessaan autolleen. Kuvaajat tarkistivat häneltä vielä, että onko suhde tosiaan ohi ja Britney vastasi kysymykseen myöntävästi.

Britney Spears ja Isaac Cohen nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä tammikuun alussa. Pariskunta lomaili yhdessä, ja näytti kovin rakastuneelta. Ilmeisesti Britney ei ole kuitenkaan vielä päässyt yli suhteestaan Kevin Federlineen. Cohen oli ulkoisesti hyvin Federlinen oloinen, ja julkisuudessa epäiltiinkin heti suhteen alussa Britneyn hakevan vain korviketta Kevinille.