Vedonlyönti: Hanna Pakarinen edustaa Suomea Euroviisuissa

Euroviisut · Stara.fi

Poptähti Hanna Pakarinen on tällä hetkellä ennakkosuosikki Suomen edustajaksi tämän vuoden Euroviisuissa. Maailman suurin peliyhtiö Ladbrokes antaa Pakariselle tällä hetkellä pienimmän kertoimen 3,50. Toiseksi suurimmat mahdollisuudet Suomen edustajaksi on yhtiön mukaan Thunderstonella, jonka kerroin on kuusi.

Kolmantena listalla on Beats And Styles ja neljäntenä Humane. Lovex on sijalla viisi. Heikoimmilla puolestaan ovat peliyhtiön mukaan Jani & The Jetsetters, Johanna Kurkela ja Jukka Kuoppamäki, joiden kertoimet ovat tällä hetkellä 17.

Viime vuonna vedonlyöntitoimistot kisasivat ahkerasti viisuveikkaajien rahoista. Lordin voittomahdollisuudet olivat korkealla jo kauan ennen finaalia, joten aivan tuulesta temmattuja eivät arviot ainakaan silloin olleet.