Verkkosivusto paljasti ”kaiken” Paris Hiltonista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriprinsessa Paris Hiltonista on tehty verkkosivusto, jota voisi kutsua kaikkien aikojen paljastukseksi – mikäli sivuston mainospuheet pitävät paikkansa.

Hiltonin omaisuutta päätyi taannoin Los Angelesissa laatikkokaupalla vääriin käsiin, koska Hilton ei maksanut ajoissa varastonsa 208 dollarin vuokraa. Osa omaisuudesta myyntiin edelleen eniten maksavalle, ja nyt tuo materiaali on ilmeisesti päätynyt verkkoon.

Tiistaina avatun ParisExposed.com -sivuston mukaan saitilta löytyy ennennäkemättömän paljon Hilton-aiheista materiaalia. Mainosten mukaan sivustolla on Parisin yksityisiä valokuvia, kotivideoita, päiväkirjoja, rakkauskirjeitä, nauhoitettuja puhelinkeskusteluja ja a-luokan julkkisten salaisia puhelinnumeroja. Mukana on myös kuvia huumehuuruisista juhlista ja Hiltonista kylvyssä.

Paris Hiltonin henkilökohtainen omaisuus päätyi Bardia Persan omistamalle verkkosivustolle, kun sen ensimmäinen ostaja ei kyennyt maksamaan lupaamaansa hintaa tuotteista, uutistoimisto AP valotti asian taustaa eilen. Hiltonin tiedottaja on kertonut pyrkivänsä sulkemaan sivuston lakiteitse mahdollisimman pian.

Parisin henkilökohtaiseen omaisuuteen tutustuvan pitää maksaa 40 dollarin pääsymaksu sivustolle, mutta pian materiaali lienee myös yleisessä nettijakelussa. Ainakin rakkauskirjeet ovat vuotaneet verkkoon jo aiemmin.