Kevin haluaa Britneyn vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin lasten isä Kevin Federline leikkii yllättäen vastuuntuntoista vanhempaa, ja vaatii Britneytä menemään vieroitushoitoon. Star -lehden mukaan Kevin on vaatinut ex-vaimoaan ottamaan itseään niskasta kiinni ja lopettamaan alkoholilla läträämisen ennen kuin on liian myöhäistä.

Lehden haastatteleman lähteen mukaan Kevinin huolena ovat ex-avioparin yhteiset lapset. Mies pelkää Britneyn viettävän liian vähän aikaa lastensa kanssa, ja onkin sanonut, että heidän lapsiaan kasvattavat vieraat ihmiset. Federline on yrittänyt saada entistä vaimoaan vieroitukseen jopa uhkaamalla viedä lapset pois Britneyn huostasta.

Kevinin on kerrottu lisäksi pelkäävän, että Britney satuttaa itseään ryyppyreissuillaan, ja miehen sanotaankin liittoutuneen Britneyn äidin kanssa yhteen tavoitteinaan saada pop-tähti takaisin ruotuun.