Paris Hiltonin alastonkuvat levisivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme keskiviikkona kuinka Paris Hiltonin yksityisomaisuus on päätynyt internetiin päiväkirjoja ja nakukuvia myöden. Tiistaina avatun ParisExposed.com -sivuston materiaali ei pitkään pysynyt vain kyseisellä maksullisella verkkosivustolla, sillä jo keskiviikkoiltana Parisin alastonkuvia löytyi jo lukuisilta sivustoilta.

Materiaalin mukana on runsaasti kännykkäkameralla kuvattuja videopätkiä, joissa Paris on jopa alastomana milloin missäkin. Mukana on videoita kylpysessiosta, huumehuuruisista juhlista, sänkypuuhista sekä paljon kuvia ja videoita joissa Hilton paljastaa rintansa yleisillä paikoilla, kuten esimerkiksi tällä venematkalla.

Paris Hiltonin nyt julkistettua yksityisomaisuutta esitellään kyseisen verkkosivuston mainoksessa, jonka voi katsoa tästä. Korostamme, että kuvat eivät sovellu alaikäisille, eikä mitään mainittua materiaalia ole Staran serverillä. Tästä artikkelista ei ole myöskään linkitetty K-18 materiaaliin.