Snoop Dogg kiisti aseen hallussapidon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoop Dogg pidätettiin taannoin lentokentällä, kun hänen matkatavaroistaan löydettiin turvatarkastuksessa pamppu. Yhdysvaltojen lakien mukaan pamppu lasketaan vaarallisten aseiden kategoriaan, joten Snoopille rapsahti oikeudessa syyte tappavan aseen hallussapidosta lentokentällä.

Oikeudenkäynti alkoi eilen, ja Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus, kiisti syytteen kaikilta osin. Hänen asianajajansa mukaan kyseessä ei ollut oikea poliisikäyttöön tarkoitettu pamppu.

– Snoop kiistää syytteen, ja se kertoo kaiken. Esine, johon tämä syyte perustuu, oli vain elokuvissa käytettävä kopio, ei ase. Snoopilla ei ollut koskaan aikomusta käyttää sitä muuhun tarkoitukseen, asianajaja kertoi BBC6 Musicin haastattelussa.