Federline kieltäytyi Britneyn 25 miljoonasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin ja Kevin Federlinen avioeron selvittely saa yhä ihmeellisempiä käänteitä. Kevin on tähän mennessä kiristänyt ex-vaimoaan monin keinoin, mutta nyt hänen kerrotaan kieltäytyneen peräti 25 miljoonan dollarin korvauksesta.

Kevin vaatii supertähdeltä kaksinkertaista summaa, eli 50 miljoonaa dollaria.

– Kevin sanoi, että Britney tarjosi hänelle 10 miljoonaa, jotta hän olisi lähtenyt avioliitosta ja unohtanut lasten huoltajuuden, mutta Kevin vain nauroi. Pian Britney tarjosi Kevinille 20 miljoonaa, mutta sekään ei riittänyt, lähde kertoi Star -lehdelle.

Kaupan ehtona olisi ollut, että Kevin luopuisi huoltajuusvaatimuksistaan ja häipyisi Britneyn ja lasten elämästä. Federline hylkäsi kuitenkin tarjouksen toisensa perään, mutta Britney jatkoi eriskummallista huutokauppaansa.

– Nyt Kevin sanoo, että Britney tarjosi hänelle 25 miljoonaa, ja se oli viimeinen tarjous. Kevin käski hänen painua hittoon. Hän rakastaa poikiaan, ja hän ei tule koskaan katoamaan heidän elämästään.